25 Mayıs 2010 Salı

KISA BİR TATİL KAÇAMAĞI YAPIP GELDİK

 Kaçamağımızın sebebi görümcemlerin sünnet düğünüydü. Düğün öncesinde
Klasik bir İstanbul turu yaptık.

                                       
Sünnet çocuklar için çok eğlenceli geçti iİbiş, Palyaço, Nasrettin hoca gibi tiplemeler çocukları çok eğlendirdi.Büyükler içinde iyidi Semazen, Dini sohbet ve ezgi grubu vardı. Mütedeyyin aileler için bu tür organizasyonlar çok iyi oluyor eskiden yoktu bu tarz şeyler düğünlerimiz ilahiyle başlar oda kasetten sonra bi hoca gelir konuşur gider ve düğün biterdi.


Benim hiç büyümeyen kocişim elinde sünnet asası:) sonradan dayanamadı kepinide taktı....yiğenlerini kıskandı sanırım.


Altın kızlar gibi sıralanmışız:) kayınvalidem, ben ve görümcelerim


 Sünnet annemizin türbanı ve kıyafeti çok zarif olmuştu.

 

Ertesi sabahta Antalya'ya uçtuk.


İstikamet yine sahinn bu sefer yeni yerindeydik çokda güzel olmuş ıssız sessiz doğayla başbaşa bir ortam yapmışlar eski yeri Alanya'daydı ve tüm rus otelleriyle içiçeydi sahili bile üssüzlerle paylaşılıyordu bu yüzden sahili görmeden tatili bitiriyorduk. Ama şimdi sahil tamamen otele ait gerçekten çok süper olmuş... 

 


 

Bir kusru var oda merkeze çok uzak olması biz uçakla gittik havaalanı transferleri sezon açılmadığı için hizmet vermiyordu. Bu yüzden biraz zahmet çektik sabah 11:00'de Antalya'ya indik saat 14 de otele giriş yapabildik. Havaalanından çıkıp havaş servisiyle vasıtaların olduğu yere gittik oraya indiğimizde taksi şöförleri benim tesettürlü olmamdan dolayı sanırım alnımızdada yazmadığına göre:) kardeş sahinn'emi düz 60 tl ye götürürüm dediler. Fakat biz ilçe servislerini tercih ettik hem ucuzdu(2 kişi 16 tl) hemde ilçelerde durarak gittiği için daha zevkli olacağını düşündük öylede oldu.


Dönüştede Antalya turu yaptık tarihi mekanları gezdik