13 Ekim 2010 Çarşamba

26 + 3

Yedinci aya doğru ilerliyorum çok şükür herşey yolunda hiç bir rahatsızlığım olmadı. Ne mide bulantısı, ne kusma, ne baş dönmesi, nede mide yanması. Sadece ilk 2 ay karın bel ve kasık ağrılarım olmuştu 3. ayımda ise gece sağdan sola dönerken yada esnerken bacağıma kramp girmişti felaket bir acıydı dr suda eritilen magnezyum ilaçlarından verdi vede hergün maden suyu içmemi söyledi çocuk için ve anne için gerekli bir çok minarali içinde barındırıyormuş. Bacağa giren kramplarda masaj yada yürümek bende hiç işe yaramadı. Kramp girdiği an yattığım yerde bacağımı yukarı doğru kaldırıp ayağımı kendime doğru çekip gerdiriyordum ve anında mucize gibi geçiyordu bu şikayeti olan tüm hamilelere tavsiye ederim.

 İlk aylarda kilo almak iyi değil derler ama ben ilk 3 ayda 4 kilo aldım 53 kiloyla hamile kalmıştım. Şimdi ise 61 kiloyum bu hızla gidersem kaçı bulurum bilmiyorum son ay daha hızlı kilo alınıyormuş bakalım ne olucam. Yeme içme konusunda çokda dikkat ediyor sayılmam ama yemem gereken çocuga anne karnındayken yararlı olabilecek gıdaları tüketmeye çalışıyorum.maden suyu içmemi söyledi çocuk için ve anne için gerekli bir çok minarali içinde barındırıyormu. maden suyu içmemi söyledi çocuk için ve anne için gerekli bir çok minarali içinde barındırıyormu.Karı koca gezmeyi ve yürümeyi çok sevdiğimizden baya uzun mesafeler katediyoruz. Şimdilik benden bukadar. Allah'a emanet olun.

DORE'den ALDIKLARIM

Bebişime dayanamayıp aldığım cici çerçeveler. Gerçekten çok güzeller birazda boyut kazandırmışlar daha şık olmuş.


Takı askılığım, buda çok şık bir obje baya bi takımı düzene soktu. Veee kırmızı demliğim. Benim  modası artık geçmiş olsa bile yıllardır kırmızı mutfak takıntım vardır. Bu demliğide sırf ilerde kendi evime taşındığımda kullanmak için aldım. Demliğin içinde süzgecide mevcut alt kısmıda sadece su ısıtıcı olarakta kullanılmalık. Hemde bir özelliği daha var kaynadığı zaman ses çıkaran demliklerden düdüklü yani. Hani şu meşhur korku filmlerinde bir anda ötmeye başlayan demlikler olurya onlardan:)


Hadi pikniğe..... buda piknik çantam çok kullanışlı vede fazla bir yer kaplamıyor


Bunlarda içinden çıkanlar 6 kişilik.