25 Ağustos 2011 Perşembe

KALORİFER ÖRTÜSÜ

Kaloriferimin üzerine yaptığım bu örtü çok işime yaradı sizinde eğer kışın duvarlarınız is oluyorsa şiddetle tavsiye ediyorum. Kalorifernizin ölçüsünü alın kapitone kumaş vede istediğiniz bir güpürle sizde kolayca yapabilirsiniz. Kaloriferin bulunduğu bu duvar şeritler halinde is oluyordu geçen kış hiç olmadı. Hem şık duruyor hemde isi engelliyor.

23 Ağustos 2011 Salı

SEPTOPLASTİ SMR

Sonunda olduk ve kurtulduk çok şükür. Eşimin lise yıllarında futbolda kafa çarpması sonucu kırılan burnu dün itibaryle kısmen düzeldi. Kısmen derken sonrası çok zahmetli olduğundan estetik kısmına girmedik çevremizde bikaç kişi estetik + septoplasti yaptı fakat ameliyattan sonrası bi felaketti. Yüz çok dağılıyor morluk şişlik göze alamadık. Bazı durumlardada burun tutmayıp düşebiliyormuş bu seferde kulak arkasından, oda tutmazsa kaburgadan kıkırdak alarak burnu düzeltiyorlar. Ne olur ne olmaz düşüncesiyle biz sadece burun içini düzelttik iyide yaptık ameliyat kolay geçti Çok şükür 45 dk'lık bir ameliyattı. Ameliyattan sonrada kendine gelmesi 1 saati buldu bizi duyup cevap verebiliyordu fakat sarhoş gibiydi gözlerini açamıyordu. Canım kocişim beni ve oğlumuzu sayıkladı sürekli çok duygulandım.

1 gece hastanede kaldık ve o gece ben kocişimi kıskandım sahura felaket bir bel ve karın ağrısıyla uyandım. Neyse yemeğimi yedim uyursam geçer diye uyumaya çalıştım. Sabah tekrar uyandığımda hala geçmemişti vede dahada artmaya başladı. Biraz daha sabrettim ama yok neyse ben acile indim tahlil serum bide ağrı kesici iğne yedikten sonra kendime geldim. Bikez daha anladımki benden refakatci olmuyor. Yengemin doğumundada yanında kalmıştım ve o gecede ateşlenip acile inmiştim:) Böyle tuhaf biriyim işte. Heralde hastaneden rahatsız oluyorum. En sonunda kendimi hasta ediyorum. Herneyse şimdi çok şükür karı koca turp gibiyiz.