8 Şubat 2012 Çarşamba

24 GÜNLÜK RAPOR :)

Yoğun bir koşuşturmacalı aradan sonra herkese merhaba... 2-3 günde bir netin başına oturup blog alemini takip etsemde kendi bloguma kayıt girme fırsatı bulamadım ki zaten hergün güncellenen bir blogum yok. Sadece hayatımda iz bırakan kendimce önemli sayılan hatıra defteri gibi kullandığım bir blogun sahibesiyim.

 Herşey çok birikince bende kolaya kaçıp toplu bir kayıt yapma kararı aldım:)) Fazla uzatmadan resimlerle birlikte kısa kısa özet geçeyim.

11 ocak oğluşumun doğum günüydü ama biz bu tarihte kutlamadık oğluşumun halası yarı yıl tatilini bizde geçireceği için ilk doğum gününde halasınında olmasını istedik bu yüzden 22 sine erteledik.

 Bu arada benim doğum günüm vardı onuda eşimle güzel bir akşam yemeğiyle kutladık. Yemeğin sonuna doğru eşimde bi telaş durumu oldu meğersem bizim kociş süpriz peşindeymiş. Yemek yerken restaurantta çalan klasik müzik beni okadar çok baymıştıki artık bayılmak üzereydim:) bundan eşimede bahsettim, biraz sonra kafam tabağın içine düşerse hiç şaşırma; diye gülüştük.

Sonrasında sohbet muhabbet derken bi an sessizlik oldu ve benim dinlemekten çok hoşlandığım sevdiğim bir parça çalmaya başladı şarkının ilk notalarını duyduğum an bu iş eşime ait dedim. Ve gülümseyip tam çok teşekkür ederim demeye kalmadan 2 kişi bizim masaya doğru birinin elinde pasta diğerinin elinde çiçekle geldiğini görünce ellerimle yüzümü kapatıp ne yapacağımı şaşırdım gerçekten benim için güzel bir süpriz olmuştu.


 Yemekten sonra 10 dklık uzaklıkta olan evimize yürüyerek gittik elimdeki orkidemle asansöre bindiğimde birde ne göreyim orkidemin hiç çiçeği kalmamıştı ve rengi solmuştu zavallı çiçek soğuktan 10 dk da donmuştu ee narin çiçek tabi.

Çiçeğim Bu haldeyken


şimdi bu halde can çekişiyor:((



Bunlarda oğluşumun doğum gününe ait kareler onunda doğum gününü kalabalık olduğumuz için  restaurantta kutlamayı uygun gördük.


Her nekadar kendisi olayların farkında olmasada maksat hep birlikte vakit geçirip eğlenmek oldu.
 Gecenin sonuna doğru uykudan, gözleri kapanışa geçen oğluşum.

Veee eşimin başarısızlıkla sonuçlanan Hamster girişimi....

Gördüğüm anda kısa süreli bir şok yaşadım. Ama ertesi gün gidip iade ettim o gecede sabaha kadar kaşınmaktan uyuyamadım hayvanları severim ama bu kadarda samimi olamam eşim sevdiği için almış ama bunların tüm bakımını sonuçta ben yüklenicem bu sorumluluğu alamayacağım için onlara güle güle dedik:))



Ara sıra eşimle bowling ve langırt oynamaya gittiğimiz ve genelde bebeşimizinde bizi izlediği eğlence merkezinde bu sefer tam tersini yaşadık o eğlendi biz izledik sanırım bu daha zevkliydi:))




Son olarak bu bol fotolu ve karışık postumuza evimden kar manzarasıyla noktayı koyuyorum herkese bol sevgi muhabbet ve huzur dolu günler diliyorum.....