18 Eylül 2013 Çarşamba

YAZDAN KALANLAR... YAYINLAYAMADIKLARIM 3

Son zamanlarda sürekli aynı cümleyle başlar oldum... :) Yine uzuuuun bir aradan sonra merhaba sevgili sanal günlüğüm
 
Güzel bir yazı geride bıraktık. Şimdi kısa kısa özetlerle yayınımı tamamlayayım.
 
Korkutan ramazan çok şükür korkuttuğu gibi olmadı, yazın ortası olmasına rağmen Rabbim havaları yumuşattı, kuluna merhamet etti, herşeyde olduğu gibi bununda kolaylığını verdi.Ve bizleri bir çırpıda bayramına kavuşturdu.
 İnsanoğlu sürekli birşeyleri kafasında büyütür kendi kendine korku yaratır ama o korktuğu büyüttüğü şey başına geldiğindede bumuymuş demekten kendini alıkoyamaz...
 
Ramazanımızda güzel davetler,lezzetli mamalar,ilk kez denemiş lezzetli yemekleri yapmakla ve yemekle geçti. Bu mamaların tariflerini geniş biz zamanda tek tek yayınlayacağım inşAllah. Burada yayınlamam baya bi işime yarıyor başka bir yere gittiğimde hemen blogumu açıp tariflerime ulaşmak güzel oluyor :)
 
Heralde bu ramazan herkes sahura kadar oturdu. Günlerimiz adeta birbirine karıştı ramazan bittikten sonrada kendimize gelmedik uyku düzenimiz tamamen allakbullak oldu.Ramazandan dolayı bir çoğumuz uyku düzen bozukluğu sendromu yaşadık :) :)
Rabbim hepimizi tekrarına kavuştursun
AMİN
 

 

RAMAZAN BAYRAMI

Bu Ramazan evimizdeydik konu komşu akraba gezdik el öptük el öptürdük :) İkinci günü Amasyadaki bir akrabamıza ziyarete gittik Amasya kalesine çıktık orayıda fethettik :)
 
bayram tatlımı kendim yaptım lezzetinden parmakları zor kurtardık :)
Tatlım gerçekten çok lezzetli olmuştu  arefe akşamı yaptım bayram sabahı şerbetini döktüm eşim namazdan gelene kadar şerbetini çekmişti hemen birer tane yedik ama şerbeti ikimizede çok ağır gelmişti tühhh yazık oldu dedik sonra bayram yemeği için annemlere geçtik akşama doğru eve gelip tekrar tatlının tadına baktım vee süper ötesi olmuştu sanırım hamur ve şerbet tam anlamıyla bütünleştiğinde tadı gelmişti.
 
 

TAM 5 SENE OLDUK

10 Ağustos bizm evlilik yıldönümümüzdü iyi kötü çok şükür bu günlere geldik Rabbim daha nice yıldönümlerini birlikte sağlıklı geçirmeyi nasip etsin. Rabbim herkesin yuvasına sağlık huzur aşk versin.
 
 uzun süredir araştırma içinde olduğum ve almak istediğim dikey süpürgeler vardı. Eşim sağolsun ihtiyacımı karşıladı ve sonunda Bosch move4 kavuştum. şu sıralar kendisiyle aşk yaşıyoruz sürekli elimde haftada bir büyük süpürgemi açmam yeterli gerisini kendisine bırakıyorum.
 
 
 
tekrardan teşekkürler kociş:)
 
bende kendisine hediye olarak kişiye özel gömleklerden yaptırdım.
(temsili resim)
 
 
 
 
Eylül ayında damat eşimin gelin benim arkadaşım olmak suretiyle ortak arkadaşlarımızın istanbulda nikahı vardı.
Bizde bu nikahın şahitleriydik.Rabbim onlarıda bir yastıkta mutlu huzurlu eylesin.
Bayramda istanbula eşimin ailesine gidemediğimizden gelmişken 10 gün kalalım dedik. Yine gezmeler dolaşmalar ziyaretler ardından yollara düşüş..
 
istanbuldanda bikaç resimle postumu bitireyim.
 
 
herkese güzel günler..